Tireboluspor sahaya indi!

Yeni sezonla ilgili ilk antrenmanını Beşikdüzülü antrenör Salih Kaya nezaretinde Tirebolu İlçe Stadı’nda yapan Mavi-Beyazlılar, haftada 2 gün Beşikdüzü’nde ve 2 gün de Tirebolu’da çalışacak…

Giresun Süper Amatör Ligin köklü ekiplerinden Tireboluspor, 2024-2025 sezonu için oluşturduğu yeni kadrosuyla sahaya indi ve ilk idmanını yaptı. Trabzonlu şampiyon antrenör Salih Kaya nezaretinde 20 Eylül Cuma günü sezonu açan Mavi-Beyazlılar, haftada 2 gün Tirebolu’da ve 2 gün de Beşikdüzü’nde antrenman yaparak lige hazırlanacak.

Yeni sezon için kadrosunu Beşikdüzü ağırlıklı futbolculardan oluşturan Tireboluspor’da, idmanların yanı sıra transfer çalışmalarına da devam edileceği ifade edilirken; Serhat Kemal ve Akın Arda Kılıç’tan sonra kaleci Ahmet Türkmendağ ile Yaşar Domaç’ın da kadroya dahil edildiği bildirildi. Kulüp Başkanı Adem Kemal, yeni sezon için güçlü bir kadro oluşturacaklarını belirterek, kadronun büyük bir bölümünü Trabzonlu oyunculardan oluşturacaklarını kaydetti ve “2024-2025 sezonunda ligde ses getirecek bir kadro kuracağız. Bunun için de ilk olarak şampiyon antrenör Salih Kaya ile anlaştık. En geç bir hafta içinde nihai kadromuzu oluşturup lig için çalışmalarımıza ağırlık vereceğiz. Tireboluspor yeni sezona bomba gibi girecek ve hiç kimsenin tahmin edemeyeceği sonuçlar alacaktır” şeklinde değerlendirme yaptı.

Tireboluspor sahaya indi!

Kaynak: Tireboluekspress.com

Bir yanıt yazın